Careers @ Itility

Visual communication design & corporate branding

Ben jij een creatieve en veelzijdige marketeer met gevoel voor branding en online marketing? Heb je een scherp oog voor detail en streef je altijd naar de hoogste kwaliteit? Krijg jij energie van samenwerken met collega’s dwars door de organisatie en bij te dragen aan het bouwen van een sterker Itility merk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

We hebben je expertise nodig

Een belangrijk marketing doel voor 2023 is het continue relevant houden van de Itility uitstraling. Daartoe ben je samen met het marketing team operationeel en tactisch verantwoordelijk voor het uitvoeren en invullen van de marketing roadmap. Het werk is deels verpakt in geplande projecten (bv. terugkerende events) en deels in ad-hoc ondersteuning van je collega’s (bv. klant presentaties of visuals maken voor HR).

Een belangrijke aanvulling in het team is iemand die alle tools en trucjes kent en van daaruit plannen uitstippelt en uitvoert. Denk aan het inrichten van SEO op onze websites en blogs, het voeren van specifieke campagnes, en contentplanning. Natuurlijk gebaseerd op scherpe analyses en inzichten.

De diversiteit van werkzaamheden is enorm, wilde plannen hebben we altijd, daarin is extra creativiteit altijd welkom. Zolang het past bij ons: hoe en wie we zijn als Itility.

Een greep uit de diversiteit aan werkzaamheden:

 • Inrichten en op elkaar afstemmen van verschillende tools voor de online kanalen van de Itility websites en socials, en traffic analyse.
 • Het bijhouden van een content kalender voor interne en externe communicatie en daarvoor gewenste content ontwikkelen (tekst, visueel en video).
 • Op specifieke doelen (online) campagnes uitdenken, organiseren, middelen ontwerpen, meten en bijsturen. Bijvoorbeeld voor het aanwerven van nieuwe collega’s of het promoten van nieuwe diensten.
 • Verschillende soorten events (van 10 tot 400 personen) ondersteunen met goede visuals en attributen/goodies
 • Videoproducties end-to-end uitvoeren, van script, opname, editing en publishing, zowel van events als bedrijfsvideo’s als sfeerimpressies.
 • Product proposities voor Itility of voor onze klanten bouwen, zowel design als communicatie plan als uitvoering van visuals, animaties, video’s
 • Diverse operationele ondersteuning aan de organisatie: PowerPoints van collega’s pimpen, visual voor verjaardagkalender maken, posters maken voor een heidag, mailings ontwerpen en uitsturen.

De specifieke rol en verantwoordelijkheden definiëren we samen met jou, zodat het goed aansluit bij je eigen ambities en wensen. Eventueel is er de mogeljkheid om door te groeien tot Team Lead van het marketing team, waar je verantwoordelijk bent voor team planning, backlog en rapporteren naar het management team.

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Het ontwikkelen van herkenbare en betekenisvolle uitingen om het merk Itility te versterken; zowel voor nieuwe collega’s, voor Itilianen als voor onze klanten. Je brengt veel energie voor je vak, staat voor de hoogste kwaliteit en bent bereid om je te verdiepen in de wereld van Itility en haar kennis domeinen.

Verder:

 • Opleiding: Je beschikt over een relevante Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld op gebied van marketing of design.
 • Werkervaring: Minimaal 3 jaar gewerkt in een functie waar je verantwoordelijk was voor corporate branding, employer branding, online marketing en social media, content marketing en content ontwikkeling.
 • Content & Design: Uitstekende Adobe skills (Illustrator, InDesign, etc.) voor visuals en films, foutloze grammatica en spelling voor hoge kwaliteit content, handig met PowerPoint.
 • Online: kennis van WordPress, HubSpot en Mailchimp, ruime ervaring met Google Analytics, SEO en Social Media management
 • Samenwerken: Je bent een georganiseerde teamplayer met een hands-on mentaliteit en kan plan- en projectmatig werken.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Locatie

Eindhoven.

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion

Technology, Data, People