Careers @ Itility

Business Controller

Ben jij een business controller die in staat is vooruit te kijken met een kritische blik? Heb jij affiniteit met techniek en digital? Heb jij daarnaast ervaring in een soortgelijke functie en ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Dan bieden wij de uitdaging die jij zoekt!

We hebben jouw expertise nodig

In deze rol ben je de rechterhand van onze lead business controller. Samen geven jullie inzicht in cijfers en vertalen jullie dit naar sturingsinformatie. Als sterk groeiend en innovatief IT-consultancy bedrijf is het belangrijk dat er op financieel vlak vooruit gekeken wordt en daarmee onze commerciële voorkant maximaal ondersteund wordt. De focus van deze rol ligt dus hier. Vanuit dit perspectief kijk je kritisch naar de organisatie en voer je (financiële) procesverbeteringen door.

Het gaat om een dynamische en zichtbare functie, waarbij je met verschillende stakeholders te maken hebt. Dus wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor de planning & control cyclus van de business
  • Je houdt je bezig met het ontwikkelen en automatiseren van (financiële) rapportages ten behoeve van de business
  • Je bent ondersteunend aan het contractbeheer van verkoopcontracten
  • Je denkt mee in het verbeteren van de financiële processen en implementeert deze binnen de organisatie
  • Je behandelt (ad hoc) vraagstukken op financieel gebied

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij bent kritisch en deinst niet terug bij wat tegengas. Je hebt overtuigingskracht, bent communicatief en proactief. Je weet financiële data te vertalen naar de juiste keuzes voor korte en lange termijn en werkt aan verbeteringen om concrete resultaten te boeken. Je weet je weg te vinden in een netwerkorganisatie en bent een echte verbinder.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO-studie, bijvoorbeeld richting Finance & Control of Bedrijfseconomie
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol
  • Affiniteit met technische/digital sector 
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Durf jij deze afwisselende en veeleisende baan aan? Vind je het een uitdaging om mee te groeien met ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Screening is onderdeel van de procedure.

Locatie

Eindhoven 

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion

Technology, Data, People